ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κωστίκας: «Θέλω σαν τρελός να παίζω με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία»(vid)

Ο Βασίλης Κωστίκας στο Τρίο Μπελκάντο! Ποιον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΣ Λαμία, έχει ως πρότυπο; Ποια η σχέση του με τον Ντένις Επστάιν; Πολλά και διάφορα σχολίασε ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία! Απολαύστε τον!

Για την μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα της Αταλάντης και το θέμα που έχει προκύψει με τον κορωνοϊό πηγαίνοντας πίσω το πρωτάθλημα και της Γ’ Εθνικής μίλησε στο “Τρίο Μπελκάντο” και τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο ο Βασίλης Κωστίκας.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Λαμίας που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αταλάντη αποκάλυψε στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους κυανόλευκους, μίλησε για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στις υποδομές ενώ δεν έκρυψε την λαχτάρα του να αγωνίζεται φορώντας την φανέλα της Λαμίας, της ομάδας της πόλης του.

Τι είπε για τα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών και την επόμενη ημέρα του συλλόγου, η ιδιαίτερη σχέση του με τον Ντένις Επστάιν, τι του είπε ο Μάκης Χάβος τη στιγμή της πρώτης του συμμετοχής με τη φανέλα της Λαμίας, ποια τα σχέδια του για το μέλλον.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Διαβάστε επίσης

Back to top button