Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ίδια συνταγή σε Σουηδία και Γαλλία, και #Βonus Βets

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports.

Iσόπαλες στις κάρτες και τις αποβολές, η Λιλ με τη Ρεν στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τζόναθαν Μπαμπά στο 40ο λεπτό, αξιοποιώντας τον παίκτη παραπάνω με την αποβολή του Μποεϊ.

Ωστόσο στο τέλος του πρώτου μέρους αποβλήθηκε για τους «λιλουά», ο Ρεϊνίλντο. Η Ρεν πίεσε στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 75ο λεπτό με τον Ιμπραϊμ Γιασέρ για να αποσπάσει την ισοπαλία στην πρεμιέρα της Ligue1.

Η στήλη #Bonus Bets ήρθε για να μείνει και θα μείνει στην στήλη. Εχθές πέρασαν 2/3 #Βonus Bets και από την δυάδα πέρασε το λογικό g/g & over 2.5 στο Σίριους-Χάμαρμπι. Ενώ το φιλόδοξο over 1.5 goal για την Στάρτ έμεινε απλά ιδέα αφού η Μπόντο Γκλίμτ την σκόρπισε στους 6 ανέμους χωρίς να σκοράρει. Με αυτό το 3/5 περνάμε σήμερα Κυριακή στην καθιερωμένη δυάδα και τα #Bonus Bets.

Με τα παιχνίδια Μάλμε-Φαλκενμπεργκ στις 15:30 και Νίς-Λάνς στις 18:00 θα ασχοληθούμε σήμερα μαζί με ακόμη τρεις επιλογές στην στήλη #Bonus Bets

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button