ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα για την Λαμία στον «λάκκο των λεόντων»

Κακή ημέρα για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Κακή ημέρα για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στο σπίτι του και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League κερδίζοντας με 2-0 τη Λαμία. Άλεξιτς και Στάικος τα γκολ της νίκης.

Δείχνοντας την ανωτερότητά του και στα 95 λεπτά αγώνα που παίχτηκαν, ο Πανσερραϊκός πήρε το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στην Λαμία με 2-0 στις Σέρρες και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στην Super League αλλά και στο πρώτο του φετινό ματς στον «Λάκκο των λεόντων».

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο τέταρτο λεπτό με τον Μούργο να κάνει επικίνδυνο γύρισμα εντός περιοχής και τον Δεληγιαννίδη να μην προλαβαίνει την τελευταία στιγμή. Στο 18′ ο Άλεξιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Κοσέλεφ να κάνει μεγάλη επέμβαση και να κρατάει για την ώρα ανέπαφη την εστία του.

Στο 25ο λεπτό η Λαμία έγινε για πρώτη φορά επικίνδυνη με διπλή φάση από Μαρτίνες και Καρλίτος, βρίσκοντας τον Τσόβαν σε ετοιμότητα. Η πιο μεγάλη φάση των γηπεδούχων ήρθε στο 31′ με τον Πεταυράκη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Κάπως έτσι, Πανσερραϊκός και Λαμία πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Γκαρσία έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κοσέλεφ να σταματά εκ νέου την κεφαλιά του Άλεξιτς στο 53′. Η στιγμή του Πανσερραϊκού ήρθε δεκατρία λεπτά αργότερα (66′). Ο Μπέργκστρομ πήρε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε ασταθώς και ο Άλεξιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στο πλεκτό, κάνοντας το 1-0 για τα «λιοντάρια».

Οι Σερραίοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Στάικος με ένα εκπληκτικό σουτ στο 70′ έγραψε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Από εκεί και έπειτα η Λαμία πήρε την μπάλα στα πόδια της και αναλώθηκε σε πολλές σέντρες, τις οποίες αντιμετώπισε με επιτυχία η άμυνα του Πανσερραϊκού.

Με το 2-0 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Super League και έφτασαν τους έξι βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους πέντε.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάϊκος, Μούργος, Τομάς, Άλεξιτς.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Τσιλούλης.

Οι αρχικές ενδεκάδες των ομάδων:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Τομάς, Άλεξιτς

ΠΑΣ Λαμία (Λεώνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Σιμόν, Βασιλαντωνόπουλος, Στάνκο, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος

Διαβάστε επίσης

Back to top button