Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Επιστροφή Καρανίκα – Έκλεισαν Ακούνια, Μαξιμένκο

Με το πόδι κολλημένο στο…γκάζι πορεύεται η ΑΕΛ στο παζάρι του Ιανουαρίου και με ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση του ρόστερ της.

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για το τριπλό μεταγραφικό χτύπημα των «βυσσινί» και την μεγάλη έκπληξη με την επάνοδο του Έλληνα αμυντικού.

Με το πόδι κολλημένο στο…γκάζι πορεύεται η ΑΕΛ στο παζάρι του Ιανουαρίου και με ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση του ρόστερ της.

H θεσσαλική ομάδα ολοκλήρωσε – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – τις συμφωνίες με τρεις ποδοσφαιριστές και είναι θέμα χρόνου οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η μία εξ αυτών είναι έκπληξη δεδομένου πως ο Νίκος Καρανίκας δεν είχε αποχωρήσει και με τον καλύτερο τρόπο από τους «βυσσινί» πριν από λίγους μήνες.

Εσχάτως, άνοιξε νέο κανάλι μεταξύ των δύο πλευρών και ο 28χρονος αμυντικός συμφώνησε να επιστρέψει στην ΑΕΛ με συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και θα ξεκινήσει προπονήσεις την Δευτέρα (11/1) οπότε και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Τάτση.

Έρχεται ο Ματίας Ακούνια

Η ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό επιθετικό, Ματίας Ακούνια που ήταν συμπαίκτης του (new entry στη Λάρισα) Αντριάν Κολομπίνο στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς και την Κυριακή (10/1) αναμένει την άφιξή του στην Ελλάδα.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1992 μεταπήδησε στην Μοντεβιδέο τον περασμένο Γενάρη και έγραψε συνολικά στο κοντέρ 4 γκολ σε 21 ματς.

Εκτός από την Μοντεβιδέο έχει παίξει στη Λίβερπουλ της χώρας του, την Φένιξ, την Τάνγκουε και την Βίλα Εσπανόλα και την Σεντράλ.

Η ουκρανική προσθήκη

O τρίτος παίκτης που θα προστεθεί οσονούπω στο ρόστερ της ΑΕΛ, ακούει στο όνομα Μαξίμ Μαξιμένκο.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κόλος Κοβαλίγκα που απέκλεισε τον Άρη στα προκριματικά του Europa League και συμφώνησε με τους «βυσσινί» για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1990 είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ουκρανίας.

Αγωνίστηκε στην Κόλος Κοβαλίγκα από το 2017 έχοντας 6 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σαχτάρ και εν συνεχεία έπαιξε μεταξύ άλλων στην Τίρασπολ (Μολδαβία) και την Σπαρτάκς (Λετονία).

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button