Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Τούμπα το Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός, στη Λαμία το Κηφισιά-Ατρόμητος

Η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Παναιτωλικό θα λάβει χώρα στην Τούμπα, ενώ η αυτή της Κηφισιάς με τον Ατρόμητο θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Παναιτωλικό θα λάβει χώρα στην Τούμπα, ενώ η αυτή της Κηφισιάς με τον Ατρόμητο θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σε ουδέτερες έδρες θα δώσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους Πανσερραϊκός και Κηφισιά, την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των Σερρών, αρχικά, παίζει κόντρα στον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο (2/9, 21:00). Παρόλα αυτά, το ματς θα γίνει στην Τούμπα, την οποία ο Πανσερραϊκός έχει δηλώσει ως εναλλακτική του έδρα.

Ο λόγος είναι πως στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών γίνονται αυτή τη στιγμή έργα, τα οποία έχουν «μεταμορφώσει» το στάδιο σε σχέση με την περσινή σεζόν στη Super League 2. Ωστόσο, οι εργασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, και το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο στις 24 Σεπτέμβρη, στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Από την άλλη, η Κηφισιά, που παίζει με τον Ατρόμητο την Παρασκευή (1/9, 21:00), θα δώσει την αναμέτρησή της στο ΔΑΚ Λαμίας. Κανονικά, η ομάδα των βορείων προαστίων θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στην Καισαριανή, ωστόσο κι εκεί υπάρχουν ανολοκλήρωτα έργα. Δεύτερη επιλογή είναι το γήπεδο του Περιστερίου, όμως εφόσον το ματς είναι κόντρα στον Ατρόμητο, θα γίνει στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button