Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λέει «όχι» στην επιστροφή του Ρονάλντο η Ρεάλ

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Ιταλία να κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά φαίνεται πως στη «βασίλισσα» δεν υπάρχει πλάνο για κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η διοίκηση της «βασίλισσας» δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, αν δεν υπάρχουν πια οι συνθήκες για να συνεχίσει στη Γιουβέντους λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που δημιουργεί ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου βρέθηκε ξανά για να παρακολουθήσει το clasico με τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τίθεται θέμα επιστροφής τους στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα για να πάρει τον Πορτογάλο από τη Γιουβέντους, ούτε μπορεί να καλύψει το ετήσιο συμβόλαιό του. Εξάλλου, το γεγονός ότι δεν πήρε όσα ζητούσε ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησε από τη Μαδρίτη.

Και ο ίδιος ο Κριστιάνο, όπως σημειώνεται, θεωρεί ότι είναι μεγαλύτερη πρόκληση να συνεχίσει στο Τορίνο και να προσπαθήσει με τους «μπιανκονέρι» να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button