Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Nova: Η 3η αγωνιστική των ePlayoff2020

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα των ePlayoff2020 που προβάλλεται από το συνδρομητικό κανάλι και περιλαμβάνει για την συνέχεια την 3η αγωνιστική της διοργανώσης.

Oι φίλοι του ποδοσφαίρου και των esports, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19:30 μέσα από την επίσημη σελίδα του Novasports καθώς και το κανάλι του Novasports στο YouTube, την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ePlayoff2020 όπου και θα αναμετρηθούν, Piraeus EFC – Panathinaikos, ΑΕΚ – Aris και Toumba – Heraklion ES.

Οι έξι ομάδες, AEK, Aris, Heraklion ES, Panathinaikos, Piraeus E.F.C. και Toumba, αγωνίζονται σε 10 αγωνιστικές με το σύστημα των Play Offs (3 αγώνες ανά αγωνιστική) με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ομάδες αποτελούνται από 11 παίκτες και 1 προπονητή.

Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε Τετάρτη στις 19:30 με το πρόγραμμα των αγώνων να είναι προσαρμοσμένο στην κλήρωση των Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης των καναλιών Novasports (WEB & YouTube). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports και στο site της Nova θα υπάρχει και σχετική ενότητα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button