Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League Interwetten: Που θα δείτε τα ματς της Κυριακής!

Με τρία ματς... σερβίρεται σήμερα το δεύτερο πιάτο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα δείτε τα Κυριακάτικα ματς.

Με τρία ματς… σερβίρεται σήμερα το δεύτερο πιάτο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα δείτε τα Κυριακάτικα ματς.

Η αγωνιστική άνοιξε με τις δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου, όπου ο ΠΑΟΚ… άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο (0-0), ενώ ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επαγγελματική νίκη (2-0) κόντρα στον Παναιτωλικό. Η αυλαία σήμερα ανοίγει στις 4 το απόγευμα με τον Άρη να υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα, που αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς που έχουν το 2 στα 2 τις πρώτες αγωνιστικές έχουν και νέο προπονητή στον πάγκο τον Άκη Μάντζιο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Νοvasports1. Λίγο αργότερα, στις 6μμ στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο με την μετάδοση να είναι προγραμματισμένη στο Novasports2.

H αγωνιστική Κυριακή ολοκληρώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στις 8.30μμ την Λαμία, ματς που θα παρακολουθήσουμε από το Novasports1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button