Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Χολέμπας

Άρχισε θεραπεία για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου ο ομογενής αριστερός μπακ.

Άρχισε θεραπεία για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου ο ομογενής αριστερός μπακ.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο κάνει ο Χοσέ Χολέμπας. Ο ομογενής μπακ είχε ένα σφίξιμο στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ατρόμητο και παρότι η μαγνητική που έβγαλε δεν έδειξε κάτι σοβαρό, υπάρχει μια ανησυχία. Άλλωστε πρόκειται για ποδοσφαιριστή 36 ετών, που ήδη έχει καταγράψει 880 λεπτά στη σεζόν.

Ο πρώην διεθνής άσος παρά το ρεπό πήγε χθες στου Ρέντη για να κάνει θεραπεία και πιο σαφής εικόνα για το αν θα προλάβει το πρώτο ματς μετά την διακοπή θα υπάρχει στις αρχές της εβδομάδας, ενώ μην ξεχνάμε πως ακολουθεί και το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πονοκέφαλος για τον Πέδρο Μαρτίνς γίνεται μεγαλύτερος αν αναλογιστεί κανείς πως η άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ρούμπεν Βινάγκρε έρχεται αύριο στην Αθήνα από την Πορτογαλία, όπου μετέβη για να κάνει θεραπεία στον αστράγαλό του. Ο 21χρονος άσος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος και προέρχεται από αποχή αρκετών ημερών από τη δράση.

πηγή: Sport-Fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button