Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τονάλι: «Ακούγονται ασθενοφόρα όλη την μέρα, σε τραγική κατάσταση τα νοσοκομεία»

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία, όπου «θερίζει» ο κορωνοϊός, μίλησε ο Σάντρο Τονάλι.

Ο 19χρονος μέσος της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Corriere della Sera» και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θα πρέπει το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά όταν και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

«Θα παίξουμε μόνο όταν είναι πραγματικά δυνατό, ούτε μία ημέρα νωρίτερα. Παίξαμε αρκετά πριν σταματήσουμε. Θυμάμαι τη σουρεαλιστική κατάσταση στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τη Σασουόλο. Δεν έβγαζε κανένα νόημα. Εδώ μιλάμε για θανάτους, νοσοκομεία και υγεία. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά ο κόσμος είναι; Πώς θα πανηγυρίσει ένα γκολ ή θα θυμώσει για μία ήττα με όσα συμβαίνουν; Ας μην γελιόμαστε.

Η οικογένειά μου ζει στο Λόντι, εγώ είμαι στη Μπρέσια. Δεν έχω δει τη μητέρα και τον πατέρα μου εδώ και δύο μήνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα, η πραγματική ζωή είναι κάτι άλλο. Και σας το λέει κάποιος που θεωρεί πως το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα, επειδή έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Ζω στην Τσελάτικα, ένα προάστιο της Μπρέσια. Εδώ τα ασθενοφόρα ακούγονται όλη την ημέρα, ενώ τα νοσοκομεία είναι σε τραγική κατάσταση. Είμαι τυχερός που μένω με τη σύντροφό μου. Είμαστε μαζί πέντε μήνες. Τον έναν σε καραντίνα. Χθες δημιουργήσαμε ένα γήπεδο τένις στον κήπο βάλαμε δίχτυ και φτιάξαμε τις γραμμές. Ευτυχώς έχουμε αρκετό χώρο» είπε ο Τονάλι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button