Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βασιλαντωνόπουλος: «Ούτε για τρέξιμο δεν μας επιτρέπουν να πάμε!»

Ο πρώην μπακ-χαφ του ΠΑΣ Λαμία και νυν της Γκόρνικ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, μίλησε στο pelop.gr για το πως βιώνει την καραντίνα και το πως διαχειρίζονται τον κορωναϊό στην Πολωνία!

Τα μέτρα πλέον έχουν γίνει πάρα πολύ αυστηρά. Δεν επιτρέπεται ούτε για τρέξιμο να βγούμε έξω».Αυτά τόνισε από το Κατοβίτσε που βρίσκεται από τις αρχές Μαρτίου ο Αιγιώτης αμυντικός, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ στην Γκόρνικ, όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Πολωνία λόγω του κορονοϊού.

-Πως διαχειρίζονται εκεί τον κορονοϊό;
«Γενικά οι Πολωνοί είναι πειθαρχημένοι και ακολουθούν τις οδηγίες. Ισχύουν οι απαγορεύσεις που ισχύουν και στην Ελλάδα, απλώς εδώ τις ακολουθούν κατά γράμμα. Ομως έχουν κλείσει αρκετά νωρίς τα σύνορα και συγκεκριμένα από τα μέσα Μαρτίου και μπορώ να πω ότι αυτό σε προσωπικό επίπεδο μου κόστισε».

Betατζής

-Για ποιον λόγο;
«Γιατί εδώ πλέον είμαι μόνος. Είχα προγραμματιστεί να έρθει η σύζυγός μου στην Πολωνία στις 15 Μαρτίου και την ίδια μέρα ανακοινώθηκε ότι κλείνουν τα σύνορα. Ευτυχώς είμαστε μαζί στην Πολωνία και στο ίδιο συγκρότημα με τον Γιακουμάκη, που και αυτός για τον ίδιο λόγο είναι μόνος και κάνουμε παρέα. Στο σπίτι εννοείται ότι είμαστε όλη την ημέρα».

-Σκέφτεστε να επιστρέψετε στην Ελλάδα;
«Οχι, τουλάχιστον άμεσα. Πρέπει να περιμένουμε. Μας ενημέρωσαν από την ομάδα ότι υπάρχει η πρόθεση να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα. Αυτή είναι και η τελευταία οδηγία της UEFA. Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχτεί αυτή η δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊο. Αλλωστε πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία».

-Εκεί τι λένε, υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Πολιτεία, πότε θα τελειώσει;
«Αξιολογούν καθημερινά την κατάσταση. Να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ, αλλά δεν γνωρίζω την γλώσσα και αρκούμε στην ενημέρωση από την ομάδα. Μας έχουν συστήσει να κάνουμε υπομονή. Από μέρα σε μέρα πηγαίνουμε».

-Παρακολουθείς τι συμβαίνει στην Ελλάδα;
«Ναι μιλάω και με πρώην συμπαίκτες μου. Είναι μία δύσκολη κατάσταση παντού».

-Ο στόχος σου αποδεχόμενος τη πρόταση από την Γκόρνικ ποιος είναι; Πώς βλέπεις την επόμενη ημέρα σου;
«Πάντα κοιτούσα το παρόν και όχι το μέλλον. Εχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Γκρόνικ και όταν έρθει η ώρα θα δω τι θα κάνω. Τώρα προέχει η υγεία όλων μας, γνωρίζω ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, να κάνουμε υπομονή και με ηρεμία να κοιτάξουμε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την δύσκολη κατάσταση».

πηγή: pelop.gr

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close