Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θύελλα Μεγ. Βρύσης – Αχιλλέας Δομοκού 3-1: Έκανε σεφτέ… με MVP τον Μπαγινέτα!(pics)

Την πρώτη της νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας. «Θύμα» της... ο Αχιλλέας Δομοκού! Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports.

Την πρώτη της νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας. «Θύμα» της… ο Αχιλλέας Δομοκού! Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports.

Τη νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε η Θύελλα Μεγάλη Βρύσης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Δομοκού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Θύελλα, ο πρώην παίκτης και αρχηγός του ΑΣ Λαμία, Ηλίας Μπαγινέτας και ποδοσφαιριστής πλέον της ομάδας από τη Μεγάλη Βρύση.

Ο Μπαγινέτας, σημείωσε δύο γκολ στην αναμέτρηση, κάνοντας αρχικά το 1-1 και έπειτα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα του Αχιλλέα, ήταν πιο ουσιαστική στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Ευαγγελόπουλου 45΄, όμως η μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών της Θύελλας στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν αυτή που «έπνιξε» την ομάδα του Δομοκού.

Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Πέπερας ύστερα από ασίστ του Βασιλάρη, με τον σέντερ φορ της Θύελλας να πλασάρει εύστοχα, «κλειδώνοντας» μία τεράστια νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θύελλα Μεγάλης Βρύσης: Μπαγινέτας Β., Μακρής, Χάνι, Πρίφτι, Ίβρος, Αρβανίτης, Ασπιώτης, Σταυρομήτρος, Βασιλάρης, Στάμος (C), Επίσκοπος.

Αναπληρωματικοί: Ραχούτης, Πέπερας, Γρηγορόπουλος, Μάκκας, Καΐλας, Λουκάς, Μπαγινέτας Ηλ.

Αχιλλέας Δομοκού: Ντσίμας, Γκούμας, Παναγιωτόπουλος, Λελεντζής, Αντωνόπουλος, Γκιρλέμης, Ντέλλος, Ευαγγελόπουλος, Κουτσούμπας, Καλαντζής, Αλαμάνης

Αναπληρωματικοί: Μπισμπιρούλας, Γκούβας, Αυγέρης, Ίβρος, Λελεντζής Γ., Γκούβας Αθ., Καραχάλιος

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button