Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δίνει το «10» στον Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα…

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ο Κούμαν προσπαθούν να κερδίσουν το στοίχημα που ακούει στο όνομα "Κουτίνιο" και του δίνουν το "10" του Λιονέλ Μέσι.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ο Κούμαν προσπαθούν να κερδίσουν το στοίχημα που ακούει στο όνομα “Κουτίνιο” και του δίνουν το “10” του Λιονέλ Μέσι.

Η επόμενη ημέρα της Μπαρτσελόνα μετά το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι ήταν δεδομένο ότι θα ήταν δύσκολη και ακόμα πιο δύσκολο να βρεθεί ο επόμενος ηγέτης της.

Η διοίκηση των Καταλανών φέρεται να έχει βάλει ένα στοίχημα, να αναγεννήσει τον Κουτίνιο. Ο Κούμαν προσπαθεί να τον κάνει να βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Έχει κάνει δηλώσεις που δείχνουν πόσο πιστεύει στον Βραζιλιάνο και περιμένει από εκείνον να δείξει στο γήπεδο τις αρετές του.

Ο μονόδρομος του “10” και οι σκέψεις του Κουτίνιο
Αυτή τη στιγμή το μοναδικό νούμερο που υπάρχει διαθέσιμο στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους κανονισμούς της La Liga είναι το “10”.

Σύντομα αναμένεται να αδειάσουν και οι αριθμοί που φορούν ο Πιάνιτς και ο Ουμτιτί. Ωστόσο, η διοίκηση των Καταλανών θέλει το “10” να καταλήξει στον Κουτίνιο.

Ο Κούμαν πρότεινε στον Βραζιλιάνο να το πάρει εκείνος, αλλά αυτός το σκέφτεται διπλά. Από τη μία είναι τιμή να έχει κάποιος το “10” στην Μπαρτσελόνα, από την άλλη όμως αυτή τη στιγμή μοιάζει ασήκωτο.

Το βάρος που θα νιώσει κάποιος φορώντας τον αριθμό που τόσα χρόνια ανήκε στον Λιονέλ Μέσι είναι τεράστιο και ο Κουτίνιο δε θέλει να προσθέσει έξτρα πίεση στον εαυτό του.

πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button