ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Παπαδόπουλος, ο Γιαννακόπουλος και οι διαιτητές!(pic+vid)

Χαμός έχει γίνει από χθες με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πανηγύρισε το γκολ στις καθυστερήσεις παίρνοντας αγκαλιά τον διαιτητή Νεοφυτιάδη και αποβλήθηκε.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, πάντως, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δεν είχε δει ούτε κίτρινη κάρτα για φιλί…

Στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό, η ομάδα της Φθιώτιδας ισοφάρισε σε 2-2 στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να έχει ανέβει και αυτός στην αντίπαλη περιοχή.

Μόλις, ο Βουό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συλλόγου του Αγρινίου, ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε δίπλα του τον διαιτητή, Νεοφυτιάδη και άρχισε να πανηγυρίζει μαζί του. Αποτέλεσμα; Ο ρέφερι να του δείξει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.

Πριν από σχεδόν 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 2 Ιανουαρίου 2008 o Στέλιος Γιαννακόπουλος στο ματς της Μπόλτον με την Ντέρμπι στο «Ρίμποκ» σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στις καθυστερήσεις και πάνω στους πανηγυρισμούς του πήγε και φίλησε τον διαιτητή, Χάουαρντ Γουέμπ στο μάγουλο. Ο Άγγλος ρέφερι δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα στον Stelios και απλά τον προέτρεψε να πάει γρήγορα προς την σέντρα.

Η αυθόρμητη κίνηση του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή είχε να κάνει επειδή είχε να σκοράρει σχεδόν δύο χρόνια για την Πρέμιερ Λιγκ (τελευταία φορά ήταν στις 26 Μαρτίου 2006 απέναντι στη Μίντλεσμπρο 4-3)και ο συγκεκριμένος ρέφερι του έφερνε πάντα γούρι.

Μάλιστα, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που είχε περάσει αλλαγή στο 81′ μίλησε για τη κίνηση του στους Άγγλους λέγοντας: «Πάντα σκοράρω όταν είναι διαιτητής στα παιχνίδια της Μπόλτον ο Χάουαρντ Γουέμπ. Μου φέρνει τύχη. Μου είχε πει: σήμερα θα σκοράρεις, αλλά όταν μετά με πλησίασε και τον φίλησα μου είπε: Συγκρατήσου, μας βλέπει ο κόσμος».

Δείτε το γκολ του σε βίντεο αν και δεν υπάρχει το στιγμιότυπο με το φιλί

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button