Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική αιμοδοσία στη Ν.Φιλαδέλφεια με τη στήριξη της ΑΕΚ

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας», το μήνυμα της Ανθής Παπακώστα.

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Περισσότεροι από 200 εθελοντές, αριθμός μεγάλος λόγω των δύσκολων συνθηκών των ημερών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οργάνωση ήταν κάτι το οποίο ξεχώρισε αφού ήταν άψογη, ενώ η μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο έχει ήδη δημιουργήσει έντονες σκέψεις ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση και το μέσα στο καλοκαίρι.

H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα δήλωσε τα εξής:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε επίσης το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση. Ο στόχος του Δήμου είναι να επαναλάβουμε τη σημερινή διαδικασία όταν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας»

Διαβάστε επίσης

Back to top button