Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νέο συμβόλαιο σε Σούσο η Μίλαν

Συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Σούσο, δίνουν οι «ροσονέρι».

Τι κι αν το συμβόλαιο του Σούσο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οι επίδοξοι μνηστήρες θέτουν τους «Ροσονέρι» σε πλήρη επαγρύπνηση.

Ο Ισπανός εξτρέμ αποτελεί ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα της φετινής Μίλαν, με τον προπονητή των «Ροσονέρι» να εμπιστεύεται τυφλά τον 24χρονο δίνοντάς του από το ξεκίνημα της σεζόν φανέλα βασικού στην ομάδα. Οι αρετές του ταλαντούχου επιθετικού έχουν αποδειχθεί «χρυσός» για τους Μιλανέζους στην προσπάθεια που κάνουν για να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Lιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Σούσο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα των «Ροσονέρι», όντας κάτοικος Μιλάνο από το καλοκαίρι του 2015 όταν και αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις έχουν καταφέρει να προσελκύσουν σύμφωνα με το CalcioMercato δύο συλλόγους, άμεσους αντιπάλους της Μίλαν. Πρόκειται για τις Ρόμα και Νάπολι, με τις δύο ομάδες να ορέγονται τον Ισπανό περιμένοντας το σωστό τάιμινγκ για να κάνουν την κίνησή τους.

Aυτά βλέπει όμως η Μίλαν και ανασκουμπώνεται! Οι «Ροσονέρι» αν και δεσμεύουν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, επεξεργάζονται νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές και αναπροσαρμογή της ρήτρας. Ο λόγος προφανής!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button