Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αγγλία: Οι μικρές κατηγορίες μπορούν να ολοκληρωθούν εντός 56 ημερών

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες θα χρειαστούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν στις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε στους 72 μετέχοντες συλλόγους ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Ρικ Πάρι. 

Κατά τον υπολογισμό αυτό, το υπόλοιπο των πρωταθλημάτων, καθώς και τα πλέι-οφ ανόδου σε κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες (Championship, League One, League Two), μπορεί να διεξαχθεί μέσα σε 56 ημέρες από τη στιγμή της επανεκκίνησης, με τα παιχνίδια να διεξάγονται πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών.

Στην επιστολή του, ο Πάρι ξεκαθαρίζει ότι η επιστροφή των ομάδων, αρχικά στις προπονήσεις και εν συνεχεία σε αγωνιστική δράση, εξαρτάται αποκλειστικά από τις αποφάσεις της βρετανικής κυβέρνησης και των υγειονομικών Ααρχών της χώρας.

Τα πρωταθλήματα στην Αγγλία διακόπηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στις 13 Μαρτίου. Στην Championship απομένουν εννέα αγωνιστικές ημέρες, συν τα πλέι-οφ ανόδου (όπου μετέχουν οι ομάδες που θα καταταγούν από την 3η έως την 6η θέση), όμως στη League One υπάρχουν ομάδες που έχουν -λόγω προηγούμενων αναβολών- ακόμη και 12 ματς υπόλοιπο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button