ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία-Ατρόμητος: Για την ύπαρξη τους οι γηπεδούχοι, για το γόητρο οι φιλοξενούμενοι

Λαμία και Ατρόμητος τίθενται απόψε (19:15, Cosmote Sport 1) αντιμέτωποι στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League

Λαμία και Ατρόμητος τίθενται απόψε (19:15, Cosmote Sport 1) αντιμέτωποι στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στην ισοπαλία, ιδιαίτερα με γηπεδούχο την Λαμία, αφού τα έξι από τα επτά παιχνίδια τους στην Φθιώτιδα έχουν τελειώσει χωρίς νικητή. Συνολικά και στις δύο έδρες για την Super League έχουν αναμετρηθεί 15 φορές και οι δέκα έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Οι δύο φετινές τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με 0-0 στο Περιστέρι για τον Α’ Γύρο και 1-1 στην Λαμία για τον δεύτερο.

Η Λαμία έχει επικρατήσει με 2-1 στις 27 Ιανουαρίου 2019, με αυτή να είναι και η μοναδική της νίκη στις 15 συνολικά συναντήσεις με τον Ατρόμητο.

Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί για τα Playouts της Super League και όλες έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία. Τις δύο πρώτες σεζόν (2019-20 και 2020-21) ήταν γηπεδούχος ο Ατρόμητος, ενώ στην περσινή διαδικασία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στην Λαμία.

Το 1-1 της φετινής σεζόν στην Λαμία ήταν το δεύτερο που σημειώθηκε στην σειρά των αναμετρήσεων με γηπεδούχο την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ δύο παρουσίες έχουν τόσο το 2-2 και το 0-0.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-7

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης- Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Αμπαντά- Τζανδάρης, Σλίβκα, Μπεχαράνο- Καραμάνος, Βέργος

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης- Μαυρομμάτης, Χατζηϊσαϊας- Ντε Μποκ, Κεσχρίντα- Κούεν, Έντερ, Αγκιμπού Καμαρά- Ρομπάιγ Κλωναρίδης, Τζαβίδας

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Μεϊντάνας-Φωτόπουλος

4ος διαιτητής: Περράκης

VAR: Ζαμπάλας

AVAR: Μπουξμπάουμ

Διαβάστε επίσης

Back to top button