Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Τι έπιασα… και τι έχασα;

Η 23η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε με την Α.Ε Μαλεσίνας να χαμογελάει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η 23η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε με την Α.Ε Μαλεσίνας να χαμογελάει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από τα προγνωστικά που έδωσα όμως τι έπιασα;

Όπως κάθε αγωνιστική έτσι και αυτή τη φορά δίνω τα προγνωστικά μου για τους αγώνες της Α΄Φθιώτιδας.

Μετά το τέλος των αγώνων, κάνω το ταμείο μου και βλέπου τι έπιασα και τι έχασα. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έκανε σήμερα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Αγώνας: ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Δεν κρίνει κάτι η αναμέτρηση (και τους λόγους τους γνωρίζετε) αλλά έχουν και οι δύο ομάδες κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη λόγω γοήτρου. Θα πάω με την έδρα οπότε άσσος. ✅ (2-0)

Αγώνας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ—> Το ντέρμπι της ημέρας. Ένα ματς το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά. Από τη μία ο Ολυμπιακός Λαμίας φαινομενικά μετά και την ήττα από τη Δάφνη έχει χάσει αρκετό έδαφος, ενώ η Μαλεσίνα θα παίξει σήμερα ΜΟΝΟ για τη νίκη. Ποιοτική και καλή ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά θα πάω με το διπλό της Μαλεσίνας. ✅ (1-3)

Αγώνας: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΣΤΥΛΙΔΑ—> Επικίνδυνη ομάδα η Στυλίδα, προέρχεται από νίκη εντός έδρας αλλά θεωρώ πως τα πράγματα στο Μαρτίνο θα είναι αρκετά δύσκολα. Θα πάω με τον άσσο… ❌(0-0)

Αγώνας: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Η Δάφνη προέρχεται από τεράστια νίκη εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Λαμίας και θέλει να «χτίσει» πάνω σε αυτό το τρίποντο. Οπότε θα πω διπλό. ✅ (0-7)

Αγώνας: ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ—> Πολύ ωραίο παιχνίδι, από δύο ποιοτικές ομάδες με ποδοσφαιριστές έμπειρους αλλά και νεαρούς. Γκολ θα βάλουν και οι δύο και θα ποντάρω στην ισοπαλία.❌❌ (2-0)

Αγώνας: ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Επίσης ένα πολύ ωραίο παιχνίδι θα είναι το συγκεκριμένο. Είναι απρόβλεπτες ομάδες αμφότερες και μπορούν και οι δύο να κερδίσουν. Όμως, θα πάω με τον γηπεδούχο και θα πω άσσο.❌ (2-2)

Διαβάστε επίσης

Back to top button