Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ινφαντίνο: «To ποδόσφαιρο δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν»

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, υποστήριξε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένα μέτρο πίεσης για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου και αυτό θα συμβεί όταν δεν θα υπάρχει ρίσκο.

Ξεκάθαρος ήταν ο Τζιάνι Ινφαντίνο, αναφορικά με την επανεκκίνηση των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Ο πρόεδρος της FIFA υποστήριξε, μιλώντας σε live streaming μέσω των social media με τον Ρονάλντο, πως δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο αφού πάνω από όλα είναι η υγεία των ανθρώπων και πως αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποτελέσει προτεραιότητα.

«Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν. Όσο υπάρχει ρίσκο δεν θα παίζουμε και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες», είπε αρχικά μιλώντας σε live streaming μέσω των social media με τον Ρονάλντο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Στην Ιταλία τα νούμερα δείχνουν να πέφτουν, πήραν τα σωστά μέτρα. Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος», συνέχισε.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα. Στενάχωρο, αλλά έτσι είναι. Όσον αφορά το καλεντάρι; Καλή ερώτηση. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε όταν μπορούμε, ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο», κατέληξε ο πρόεδρος της FIFA.

Διαβάστε επίσης

Back to top button