ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

«Ύποπτος» για κορωνοϊό τρέχει να ξεφύγει από το προσωπικό ασθενοφόρου (vid)

Από το προσωπικό ενός ασθενοφόρου προσπαθούσε να ξεφύγει ένας άντρας, ο οποίος φερόταν να έχει προσβληθεί από τον ιό του κορωνοϊού με τους διασώστες να τον κυνηγούν προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ένας άνδρας που ήταν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, ενεπλάκη σε ένα απεγνωσμένο κυνηγητό με το προσωπικό ασθενοφόρου – με τους διασώστες να φοράνε πλήρη εξοπλισμό προστασίας – στη ρωσική πόλη Arzamas, καθώς ο πιθανολογούμενος ασθενής έτρεχε να ξεφύγει από το ασθενοφόρο που ήταν εν κινήσει.

Όπως αναφέρει το RT, το σκηνικό που θύμιζε ταινία δράσης, σημειώθηκε την Τετάρτη, με το βίντεο της καταδίωξης να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Οι σκηνές εκτυλίγονται με τον άνδρα να τρέχει και 3 διασώστες να τον κυνηγούν, φορώντας στολές βιολογικού κινδύνου.

Το περιστατικό δημιούργησε απορίες για το τι είχε συμβεί, με την πλειοψηφία των χρηστών social media να υποθέτουν ότι οι διασώστες προσπάθησαν να κυνηγήσουν τον άνδρα που είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό, ο οποίος αντιδρούσε σθεναρά στο να νοσηλευτεί.

Εντυπωσιακό στο βίντεο είναι το πόσο εύκολα ο «φυγάς» άφησε πίσω τους διώκτες του.

Ο δήμαρχος της Arzamas ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο άνδρας πάσχει από νοητικά προβλήματα και ήταν ύποπτο κρούσμα Covid-19. Οι διασώστες ήθελαν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για να κάνει το τεστ πριν μεταφερθεί σε ίδρυμα.

Το σύντομο κυνηγητό ολοκληρώθηκε με τον άνδρα να «πιάνεται» και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Το αποτέλεσμα του τεστ αναμένεται την Κυριακή.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button