Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολο να ξεκινήσει πριν τις 8 Ιουνίου – Σε 5 εβδομάδες οι αγωνιστικές που απομένουν

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα οι Times και το Skysports η επικρατούσα άποψη θέλει το πρωτάθλημα να μην μπορεί να ξεκινήσει και πάλι πριν τις 8 Ιουνίου και να ολοκληρώνεται μέσα σε 5 εβδομάδες

Ένα πλάνο ολοκλήρωσης της σεζόν τέθηκε επί τάπητος χθες στη τηλεδιάσκεψη που έγινε το βράδυ με συμμετέχοντες εκπροσώπους όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ καθώς και από τις άλλες αρμόδιες Αρχές.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα οι Times και το Skysports η επικρατούσα άποψη θέλει το πρωτάθλημα να μην μπορεί να ξεκινήσει και πάλι πριν τις 8 Ιουνίου και να ολοκληρώνεται μέσα σε πέντε εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ένα πλάνο βάσει του οποίου θα μπορέσει να έχει ολοκληρωθεί το εφετινό πρωτάθλημα μέσα σε περίπου έναν μήνα και να μπορεί να ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου το νέο πρωτάθλημα.

Στο πλάνο αυτό εμπεριέχονται και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των αγώνων. Ποιες θα είναι αυτές; Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Όλοι όσοι θα δώσουν το παρών στα γήπεδα από μέλη του τεχνικού επιτελείου, παίκτες και εργαζόμενοι στα γήπεδα θα έχουν κάνει τεστ για τον κορωνοϊό.

Στις αρχές Μαϊου, πιθανότατα μετά τις 7 του μήνα θα αρχίσουν οι προπονήσεις για να έρθουν στο απαιτούμενο αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button