Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δέκα από τα μεγαλύτερα αθλητικά «what if»

Το sportfm.gr με αφορμή αποκαλύψεις διάφορων αθλητικών προσωπικοτήτων, συγκέντρωσε 10 σπουδαίες ιστορίες που θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει εντελώς διαφορετικά, με την αλλαγή λεπτομερειών.

Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς αυτή την περίοδο, η θεματολογία από άποψη επικαιρότητας έχει να κάνει με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και ειδικότερα για την καθημερινότητα του αθλητισμού, πώς αυτός επηρεάζεται και συμπεριφέρεται εν μέσω πανδημίας.

Στο ανάλογο κλίμα είναι και τα ΜΜΕ του εξωτερικού, που βρίσκουν κι αυτά την ευκαιρία να ασχοληθούν περισσότερο με ιστορίες του παρελθόντος και κυρίως με τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν σε αυτό. Ειδικότερα δε, προπονητές και ποδοσφαιριστές, που είναι πλέον πολύ πιο χαλαροί αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές που διαδραματίστηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων και το αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον, σηκώνοντας και μεγάλες συζητήσεις.

«Πώς θα ήταν αν…», είναι η έκφραση με την οποία μπορούν να αρχίσουν μερικές από τις απολαυστικές ποδοσφαιρο-μπασκετοκουβέντες ή όπως λένε και στις ΗΠΑ «What if…».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button