Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ινσούα: «Περιμένω την πρόταση του Παναθηναϊκού, μόνο αυτός για μένα στην Ελλάδα»

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ πετά το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό για το θέμα του συμβολαίου του και ξεκαθαρίζει πως στην Ελλάδα θα έμενε μόνο για τους «πράσινους».

Ο Εμάνουελ Ινσούα δήλωσε στην SportDay πως περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της συνεργασίας τους ξεκαθαρίζοντας πως θα έμενε στην Ελλάδα μόνο για το «τριφύλλι».

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ διέψευσε τα περί υψηλών απαιτήσεών του, ενώ έδειξε να έχει συμβιβαστεί με την δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας δηλώνοντας πρόθυμος να χαρίσει τον μισθό του.

«Στο θέμα του νέου συμβολαίου, υπάρχουν πολλές λάθος ειδήσεις από τον Ιανουάριο. Ο Παναθηναϊκός δεν μου κατέθεσε ποτέ επίσημα πρόταση ανανέωσης. Κι εγώ με τη σειρά μου ποτέ δεν είπα κάποιο ποσό ή νούμερο. Εδώ η αλήθεια είναι μία. Κι αυτή η αλήθεια είναι ότι περιμένω τον σύλλογο να μου κάνει τουλάχιστον μία επίσημη προσφορά για να αναλύσω το μέλλον μου. Καταλαβαίνω απόλυτα την κατάσταση στο κλαμπ, καθώς βρίσκομαι εδώ τρία χρόνια. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να διαρρέουν λάθος πράγματα, λάθος πληροφορίες, αντί να έρθουν απευθείας σε μένα και να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Ποτέ δεν ζήτησα από τον Παναθηναϊκό χρήματα που ξέρω ότι δεν μπορεί να δώσει και να πληρώσει ο σύλλογος», τόνισε.

Η πρόθεσή του να παραμείνει είναι σαφής. «Σίγουρα. Πάντα λέω ότι στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και ήδη νιώθω τον κόσμο να είμαι στην οικογένειά μου. Αλλά υπάρχουν φορές που νιώθω ότι εγώ εκτιμώ πολύ το κλαμπ και αναρωτιέμαι αν με εκτιμούν περισσότερο απ’ έξω απ’ ό,τι με εκτιμούν στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να γίνει το καλύτερο για μένα και για την ομάδα», είπε, ενώ για τις φήμες περί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σχολίασε: «Είναι φήμες… Κι αν είναι αληθινές, με ικανοποιεί να γνωρίζω ότι οι άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας με παρακολουθούν. Όμως, δεν αλλάζω αυτό που έχω πει και θα λέω. Στην Ελλάδα αναγνωρίζω τον εαυτό μου μόνο ως μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού, λόγω της αγάπης που μου έδωσε ο κόσμος του».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα επισήμανε: «Πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία των ανθρώπων. Κι όλοι εμείς, ως δημόσια πρόσωπα, πρέπει να είμαστε παράδειγμα. Είμαι ο πρώτος που θα παραιτηθεί από τον μισθό του και θα τον δωρίσει σε περίπτωση που αυτό τελειώσει. Νομίζω όμως πως ανεξάρτητα από το πόσο θέλουν να “τεντώσουν” τις ημερομηνίες και να περιμένουν το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, έχουν ήδη μία απάντηση πάνω σ’ αυτό. Κι αυτή είναι να αφήσουν στην άκρη το οικονομικό και να τελειώσει το πρωτάθλημα».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button