ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έριξε» την ποδοσφαιρική αξία του ΠΑΣ Λαμία ο κορωναϊός…(pics)

Ο κορωναϊός έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο χώρες του κόσμου και οι ποδοσφαιρικές αξίες ομάδων και παικτών «πέφτουν» κατακόρυφα! Δείτε τη «ζημιά» που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Μετά τον κορωναϊό… τίποτα στον κόσμο δεν θα είναι το ίδιο! Έτσι και στο ποδόσφαιρο!

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, με τον Covid-19 να τα έχει «φρενάρει» όλα, ενώ τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται  μέσα από αυτό… είναι τεράστια!

Και θα φανούν ακόμη περισσότερο μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της πανδημίας! Παρόλο αυτά, ήδη στο ποδόσφαιρο έχουμε τα πρώτα δείγματα ύφεσης στις ομάδες καθώς όπως αναφέρει το transfermarkt.com, οι ποδοσφαιρικές αξίες των ομάδων αλλά και των ποδοσφαιριστών έχουν μειωθεί αισθητά!

Ας επικεντρωθούμε όμως στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Το φετινό ρόστερ της φθιωτικής ομάδας ξεκίνησε με total market value κάπου πάνω από τα 6,80 εκατ €, με τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Ντάνι Μπεχαράνο να είναι οι δύο πρώτοι σε αξία ποδοσφαιριστές, έχοντας 450χιλ € ποδοσφαιρικό κόστος!

Μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, το market value του ρόστερ της Λαμίας ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος πάνω από τα 7 εκατ€, φτάνοντας στα 7,20εκατ. € όπου και ήταν η ανώτερη τιμή του.

Παρόλο αυτά και από την στιγμή που «έσκασε» ο κορωναϊός η αξία του ρόστερ της «κυανόλευκης» ομάδας άρχισε να «πέφτει».

Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με το transfermarkt.com, το total market value του ΠΑΣ Λαμία είναι στα 6,78εκατ. €, με σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βλέπουν την ποδοσφαιρική τους αξία να μειώνεται!

Πλέον οι Σκόνδρας και Μπεχαράνο έχουν αξία 350χιλ€, ενώ Ταϊρόν, Καραμάνος και Ρόμανιτς έχουν 325χιλ€.

Οι μοναδικοί παίκτες που είδαν την αξία τους να ανεβαίνει είναι οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Παναγιώτης Κατσίκας και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος με 250χιλ€, 150χιλ€ και 50χιλ€, αξία αντίστοιχα.

Δείτε τις λίστες:

Διαβάστε επίσης

Back to top button