Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το παλεύει για παραμονή του Ανουάρ ο Ρόκα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να κρατήσει τον 25χρονο μεσοαμυντικό, έστω κι αν δεν είναι εύκολο.

Η παραμονή του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όχι χαμένη υπόθεση για τον Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να μείνει ο παίκτης στην Αθήνα και την επόμενη σεζόν.

Η οψιόν αγοράς του 25χρονου μεσοαμυντικού αγγίζει το απλησίαστο ποσό των 4 εκατ. ευρώ, συνεπώς είναι αδύνατο να αποκτηθεί από την Βαγιαδολίδ. Πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεθ, είχε δηλώσει πως απέρριψε πρόταση ανανέωσης δανεισμού από τους «πράσινους», ενώ και ο ίδιος ο Ισπανομαροκινός έχει όνειρο να καθιερωθεί στην La Liga.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν δύσκολο το έργο του Τσάβι Ρόκα, που όμως είναι διατεθειμένος να το παλέψει. Ο Καταλανός θα εξηγήσει στον Ανουάρ πως είναι πολύ δύσκολο ως απίθανο να έχει βασικό ρόλο στην Βαγιαδολίδ, η οποία συν τοις άλλοις εφόσον συνεχιστεί το ισπανικό πρωτάθλημα θα πρέπει πρώτα να σωθεί (είναι στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού με 11 αγωνιστικές να απομένουν). Ο Ρόκα θα προσπαθήσει να πείσει τον Ανουάρ πως θα τον βοηθούσε να έχει μια γεμάτη σεζόν στα πόδια του με τον Παναθηναϊκό προτού αποφασίσει να διεκδικήσει την παραμονή του στην Βαγιαδολίδ με μεγαλύτερες αξιώσεις. Άλλωστε το σε ισχύ συμβόλαιό του με την ομάδα που ανήκει στον Ρονάλντο έχει διάρκεια μέχρι το 2023.

Η προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολη, αλλά ο ίδιος κρίνει πως αξίζει να την κάνει για να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που στις οκτώ εμφανίσεις του (επτά στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) έδειξε ικανός να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button