ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπλοκάρει την αποχώρηση του ο Χάβος; Ο Π. Παπαϊωάννου μας μιλάει και λύνει όλες τις απορίες για τα φλέγοντα ζητήματα στον ΠΑΣ Λαμία! (συνέντευξη-ηχητικό)

Δείτε τι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε τι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Διευκρινιστικές απαντήσεις σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΣ Λαμία ζήτησε το LamiaNOW από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Μετά από επίμονες προσπάθειες καθόλη την διάρκεια της ημέρας καταφέραμε να πάρουμε απαντήσεις σε σχέση με τα όσα ακούγονται και γράφονται. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τον κ. Παπαιωάννουγια να μας απαντήσει στα φλέγοντα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του αλλά και τις τελευταίες διαρροές από πλευράς Μάκη Χάβου ότι δεν λύθηκε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του.

 Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη ο πρώην πια τεχνικός της ομάδας, δεν έχει υπογράψει την αποχώρηση του -όπως μας τόνισε και ο κ. Παπαιωάννου- και αυτό ενδεχομένως να τρενάρει την έλευση του νέου τεχνικού που όπως αποκαλύψαμε το μεσημέρι θα είναι ο Σωτήρης Αντωνίου. Πιθανότατα βέβαια αυτό να συμβεί μέχρι αύριο για να αναλάβει ο νέος τεχνικός.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button