Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα με αγώνες playoffs!

Τα Play Offs της Super League 1, ολοκληρώνονται σήμερα με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής της, που περιλαμβάνει δύο ντέρμπι.

Τα Play Offs της Super League 1, ολοκληρώνονται σήμερα με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής της, που περιλαμβάνει δύο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ, με 1-0, μεσοβδόμαδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ύστερα τα μέλη του, πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην φιέστα που ακολούθησε.

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι, αναδείχθηκε ισόπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη (0-0). Έτσι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα σε ένα παιχνίδι που βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει και οι θα αγωνιστούν για το γόητρο.

Τα προβλήματα για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο είναι πολλά. Στην προπόνηση του Σαββάτου (15/5), ο Διούδης δεν μπόρεσε να προπονηθεί, λόγω του προβλήματος του στο ισχίο. Ο Νιάς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ενώ οι Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ ακολούθησαν θεραπεία. Ο Κουρμπέλης όλον αυτό τον καιρό κάνει το δικό του πρόγραμμα.

Έτσι δεν μπήκαν στην αποστολή που αποτελείται από τους: Χριστογεώργο, Ξενόπουλο, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σάντσες, Καραγιάννη, Μολό, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Σερπέζη, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Τζαβίδα, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του, τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Καλογερόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Σουρλή, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρας Τρίπολης σε ένα ματς που επίσης βαθμολογικά όποιος επικρατήσει δεν θα αλλάξει τίποτα. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες του, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίνζι Καγκάβα είναι έτοιμοι, σε αντίθεση με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε μαζί του στην Θεσσαλονίκη τους: Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Πασαλίδη, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρα, Άλβαρες, Κάρδαρη, Γ. Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Γκόμεθ, Κανελλόπουλο, Σίτο, Μιχόπουλο, Τζίμα και Αλί Μπαμπά.

Έτσι δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους τους Λουίς Φερνάντες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι, ,Μπαράλες, όπως και στους Μπόρχα Φερνάντεθ, Ριέρα που θα αποχωρήσουν.

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, αν η ΑΕΚ κερδίσει παίρνει την τρίτη θέση. Σε οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα την κρατάει ο Άρης.

Για τους γηπεδούχους οι Λάτσι, Ραντόνια και Νταντσένκο δεν θα αγωνιστούν. Όσον αφορά τον Αλμπάνη η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για τους φιλοξενούμενους ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής τους Μήτρογλου και Κάτσε, ενώ ο Λερίν Ντουάρτε δεν συμπεριλαμβάνεται και πάλι στις επιλογές. Η αποστολή αποτελείται από τους: Cuesta, Σιαμπάνη, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήση, Μάνο, Μπαγκαλιάνη, Μαρτίνη.

Super League 1 Play Offs 10η αγωνιστική

Το πρόγραμμα

19:30 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
19:30 ΑΕΚ – Άρης

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button