Τοπικές Ειδήσεις

Υπαίθρια Έκθεση Τεχνών «ΣΤΕΝΑ- ΛΑΜΙΑ 2018»

Ο Δήμος Λαμιέων για να προβάλλει το έργο εικαστικών δημιουργών αλλά και να αναδειχθούν οι όμορφες γωνιές των στενών της πόλης μας διοργανώνει και φέτος την υπαίθρια Έκθεση Τεχνών στα Στενά της Λαμίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Ιουλίου έως τις 7 Ιουλίου 2018 στην οδό Ανδρούτσου και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Η δήλωση συμμετοχής με τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα, e-mail, τίτλοι έργων και σύντομο βιογραφικό, το οποίο να αναφέρεται αποκλειστικά στο εικαστικό έργο), θα πρέπει να αποσταλεί, από τις 20 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] υπόψη της Οργανωτικής Επιτροπής για τα «Στενά- Λαμία 2018».

Μετά την παρέλευση της 26ης Ιουνίου, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή προκειμένου η Οργανωτική Επιτροπή να έχει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιμεληθεί την εύρυθμη λειτουργία της Έκθεσης. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκθέσει μέχρι δύο έργα. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα χώρου, λόγω μεγάλου αριθμού συμμετοχών, η Οργανωτική Επιτροπή θα έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει έργα από την Έκθεση, αφήνοντας τουλάχιστον ένα έργο από κάθε συμμετέχοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6985 665352 ή στο e- mail: [email protected].

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button