ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: «Παραδέχονται δημόσια ότι προσθέτουν θανάτους»

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Σκοτ Γιένσεν, ο οποίος είναι επίσης ιατρός, λέει ότι η AMA ενθαρρύνει τους γιατρούς στις ΗΠΑ να υπερβάλουν τους θανάτους από κορονοϊό.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι «το Medicare καθορίζει ότι αν έχετε ασθενείς με COVID-19 στο νοσοκομείο θα λάβετε 13.000 δολάρια. Εάν αυτός ο ασθενής COVID-19 μπεί σε έναν αναπνευστήρα, παίρνετε 39.000 δολάρια, τρεις φορές περισσότερο».

Πριν από αρκετές ημέρες, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι έλαβε οδηγία από το Υπουργείο Υγείας της Μινεσότα για να καταγράψει το COVID-19 ως αιτία θανάτου σε πιστοποιητικά θανάτου, ακόμη και αν οι ασθενείς δεν είχαν εξεταστεί ποτέ γι ‘αυτό.

Όταν ρωτήθηκε γιατί οι αξιωματούχοι θα ήθελαν να φουσκώσουν τα στατιστικά στοιχεία θανάτου, ο Jensen είπε: «Ο φόβος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον έλεγχο των ανθρώπων και ανησυχώ γι ‘αυτό».

Στο βίντεο αναφέρει ότι το ίδιο κάνουν και στην Ιταλία και προφανώς σε όλες τις χώρες.

Το έγγραφο, που επικαλείται ο Γιένσεν βρίσκεται ΕΔΩ

Σε ενημέρωση του Λευκού Οίκου, η Δρ. Deborah Birx, η οποία είναι επικεφαλής της Task Force του Λευκού Οίκου, σημείωσε ότι άλλες χώρες δεν αποδίδουν στον ιό κάθε θάνατο κάποιου που την έχει.

«Υπάρχουν και άλλες χώρες, όπου αν είχατε μια προϋπάρχουσα κατάσταση και ας πούμε ότι ο ιός σας έκανε να πάτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια να έχετε πρόβλημα καρδιάς ή νεφρού», είπε. «Ορισμένες χώρες καταγράφουν αυτό το ζήτημα ως καρδιά ή ένα πρόβλημα νεφρών και όχι ένα θάνατο COVID-19.

Η πρόθεση είναι … αν κάποιος πεθάνει με το COVID-19 αυτό το μετράμε».

Το 86% των Nεουορκέζων που έχασαν τη ζωή τους καταγεγραμμένοι με COVID-19 είχαν άλλες υποκείμενες ασθένειες.

Πηγή: thegatewaypundit

Διαβάστε επίσης

Back to top button