Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Οι παίκτες ανήκουν στις ομάδες, όχι στα συνδικάτα»

Ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με την άρνηση του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών στη μείωση των αποδοχών  τους κατά 23%, σύμφωνα με την πρόταση της Ομοσπονδίας, λόγω της αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με την άρνηση του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών στη μείωση των αποδοχών  τους κατά 23%, σύμφωνα με την πρόταση της Ομοσπονδίας, λόγω της αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας:

«Οι παίκτες ανήκουν στις ομάδες, δεν ανήκουν στα συνδικάτα» δήλωσε και επισήμανε ότι οι παίκτες οφείλουν να συμβάλουν για τη βιωσιμότητα των ομάδων, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

«Όπως οι παίκτες καρπώνονται τις προηγούμενες επιτυχίες των ομάδων έτσι και τώρα. Αλλιώς δεν θα έχουμε το ποδόσφαιρο που είχαμε. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να συμβάλλουν για τη βιωσιμότητα των ομάδων τους. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να στερήσουμε το εισόδημα κανενός παίκτη. Το έφεραν οι συνθήκες να γίνει όλο αυτό. Εδώ υποφέρουν επιχειρήσεις των δισεκατομμυρίων» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button