ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μάζουρεκ, η Λαμία το ενδιαφέρον και το κασέ του παίκτη!

Φράνκο Μάζουρεκ και ΠΑΣ Λαμία. Ένα μεταγραφικό «έργο»... που έχει «ξαναπαιχτεί»!

Το χθεσινό δημοσίευμα από βουλγαρική ιστοσελίδα, το οποίο διαβάσατε στο LamiaSports, έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για τον Φράνκο Μάζουρεκ. 

Πράγμα, το οποίο δεν διαβάσαμε για πρώτη φορά!

Πέρυσι, τέτοια εποχή, εγχώρια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έμενε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, όπως και έγινε…

Μάλιστα τότε, είχαν βάλει στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ατρόμητο, ενώ τώρα σύμφωνα με τους Βούλγαρους, ο «αντίπαλος» της Λαμίας για την απόκτηση του Μάζουρεκ είναι ο ΟΦΗ.

Η συνεχής σύνδεση του Μάζουρεκ με τον ΠΑΣ Λαμία, έχει εξήγηση, ποιο απλή απ΄όσο φανταζόμαστε! Αρκεί να αναλογιστούμε ποιος εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και με ποιον μάνατζερ συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια «στενά» η ομάδα της Φθιώτιδας.

Σίγουρα, ο παίκτης από τη στιγμή όπου και η Λαμία σε αυτή τη θέση «πονάει», θα έχει προταθεί στην ομάδα αλλά άλλο το έχει προταθεί και άλλο το ενδιαφέρεται για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή!

Αλλά ας πάρουμε το ενδεχόμενο πως η διοίκηση της «κυανόλευκης» ομάδας ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μάζουρεκ!

Γνωρίζουμε το κασέ του ποδοσφαιριστή;

Τα χρήματα που ζητάει ο 26χρονος δεν τα γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε πάνω-κάτω να τα προσεγγίσουμε! Ο Μάζουρεκ όταν αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό έπαιρνε κάπου στις 120χιλ€, ενώ περσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόταση συμβολαίου αξίας 180χιλ€ από τον Παναθηναϊκό, πρόταση η οποία έβρισκε αρχικά σύμφωνο τον παίκτη.

Παρόλο αυτά, το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πείσει τον Αργεντινό πρώην μεσοεπιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς να φορέσει τη φανέλα του και αυτός έφυγε για τη Βουλγαρία και τη Λέφσκι Σόφιας με ένα συμβόλαιο κάπου στις 180 με 200 χιλ ευρώ.

Ο ρόλος του κορωναϊού

Μιλώντας όμως για μεταγραφές και κυρίως για λεφτά, θα πρέπει πλέον να βάλουμε στην εξίσωση και τον κορωναϊό. Η πανδημία, έχει αλλάξει ήδη κατά πολύ το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό ενώ αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές και στους επόμενους μήνες!

Μία από αυτές, θα είναι και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών… όπου θα δούμε τρομερές αλλαγές στα κασέ τους και σίγουρα παίκτες όπως ο Φράνκο Εντουάρντο Μάζουρεκ θα ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους, αν θέλουν να αγωνιστούν σε μικρομεσαίες ομάδες της SuperLeague 1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button