Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το όνομα αυτής… «Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας»

Συγκροτήθηκαν σε σώμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας.

Σήμερα το απόγευμα συνεδρίασαν οι ιθύνοντες της νεοφώτιστης Αναγέννης, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιούν το ΔΣ του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια νέα σελίδα άνοιξε εδώ κ λίγες μέρες στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, η “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ” είναι πια γεγονός, αποτελεί πλεον κ επίσημα μέλος της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.Η προσπάθεια που ξεκίνησε από μια ομάδα παλιών ποδοσφαιριστών της περιοχής μας κ όχι μόνο, πήρε σάρκα κ οστά.Μια ομάδα φίλων που αφουγκράστηκε τον παλμό της κοινής γνώμης για τη δημιουργία μια ομάδας αντάξιας της ποδοσφαιρομάνας περιοχης μας.Σκοπός η δημιουργία ενός συλλόγου που θ’ απαρτίζεται από ντόπια παιδιά που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς για τον τόπο τους, θα εκπροσωπούν επάξια την περιοχή μας, κυρίως όμως η ανάδειξη, αργά αλλά σταθερά παιδιών από τα σπλάχνα της ομάδας μας.

Προπονητής της ομάδας ο Δημήτρης Πιτσίκας (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών ειδικότητα ποδόσφαιρο -διπλωμα UEFA). Προπονητής των ακαδημιών ο Ηλίας Παναγιώτου (δίπλωμα UEFA).

Δ.Σ “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ”

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θανος Κυρκος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βιργινία Ράπτη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σπυριδούλα Λιάσκα

ΤΑΜΙΑΣ: Σάκης Παπασταμάτης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Δημήτρης Καραγίαννης»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button