Άλλα αθλήματα

Εγκατέλειψε λόγω ενός… περιτυλίγματος σάντουιτς ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του στην Formula 1 λόγω υπερθέρμανσης που προκάλεσε στο σύστημα πέδησης της Albine ένα... περιτύλιγμα σάντουιτς.

Ο Φερνάντο Αλόνσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του στην Formula 1 λόγω υπερθέρμανσης που προκάλεσε στο σύστημα πέδησης της Albine ένα… περιτύλιγμα σάντουιτς.

Κάθε άλλο παρά γούρικη ήταν η παρθενική εμφάνιση του δύο φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή μετά την επιστροφή του στην Formula 1, καθώς στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν στην πίστα του Μπαχρέιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω ενός… περιτυλίγματος σάντουιτς που κόλλησε στον πίσω αγωγό των φρένων και προκάλεσε υπερθέρμανση στο σύστημα πέδησης.

«Μετά από το πρώτο πιτ στοπ είχαμε ένα θέμα το οποίο μας ανάγκασε να μειώσουμε την απόδοση του μονοθεσίου. Στο δεύτερο πιτ στοπ ένα μικρό χαρτί περιτυλίγματος σάντουιτς κόλλησε στον πίσω αγωγό των φρένων.

Αυτό οδήγησε σε μεγάλες θερμοκρασίες και ζημιά στο σύστημα πέδησης, έτσι για λόγους ασφαλείας αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε. Ήταν ένα ατυχές γεγονός για τον Φερνάντο, καθώς έδειχνε πολύ δυνατός”», δήλωσε χαρακτηριστικά για το συμβάν ο εκτελεστικός διευθυντής της Alpine, Μαρσίν Μπουντκόβσκι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button