Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ακαδημίες: Σκέψη να γίνουν τα πλέι οφ Κ17-Κ15 σε τέσσερις πόλεις

Όλο αυτό το διάστημα έχουν υπάρξει διάφροες συζητήσεις αναφορικά με τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρωταθλημάτων υποδομής.

Όσον αφορά την επανέναρξη των διοργανώσεων, οι πιτσιρικάδες θα ακολουθήσουν ό,τι ανακοινώσει η Super League. Η οποία όπως αποκάλυψε το newsacademies.gr η Λίγκα σκέφτεται να προτείνει να αρχίσουν τα ματς το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου.

Αλλιώς μία εβδομάδα μετά, αρχές Ιουνίου.

Κάτι το οποίο είναι υπό σκέψη, καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμη η τηλεδιάσκεψη για οριστικές αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες σκέψεις αναφορικά με τις διοργανώσεις των Κ17, Κ15. Πρωταθλήματα τα οποία δεν τελειώνουν όπως είναι των Κ19.

Έφηβοι και Παίδες έχουν να λάβουν μέρος σε Final 4, στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Διοργανώσεις για τις οποίες οι αρμόδιοι σκέφτονται να γίνουν σε παραπάνω από δύο πόλεις.

Συνήθως γίνεται σε μία πόλη το Final 4 των Κ17 και σε άλλη των Κ15.

Τώρα όμως εξαιτίας του κορονοϊού, προκειμένου να μην υπάρξει και συνωστισμός στις πόλεις, έχει πέσει στο… τραπέζι των συζητήσεων η ιδέα να γίνουν οι διοργανώσεις σε τέσσερις πόλεις.

Δηλαδή σε δύο πόλεις των Κ17 και σε άλλες δύο των Κ15. Δεν αποκλείεται βέβαια να γίνουν και στις ίδιες πόλεις οι δύο διοργανώσεις, αλλά σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Να σημειωθεί πως στους Κ17 ο Ολυμπιακός από το Νότιο όμιλο και οι ΠΑΟΚ, Άρης από τον Βόρειο έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισής του στο Final 4. Από εκεί και πέρα η δεύτερη θέση του Νοτίου ομίλου θα κριθεί ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

πηγή: newsacademies.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button