Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέμα στην «Marca» ο Σεμέδο!(pic)

Θέμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή και στην καριέρα του Ρούμπεν Σεμέδο.

Θέμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή και στην καριέρα του Ρούμπεν Σεμέδο.

«Η μεγάλη αλλαγή του Ρούμπεν Σεμέδο: από την φυλακή σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που παίρνει αφορμή από το γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του. Μετά από μια ελάχιστα θετική περίοδο στην Ισπανία, που χαρακτηρίζεται περισσότερο από επεισόδια βίας και προβλήματα με τη δικαιοσύνη, ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή. Δεν είναι μόνο ο πύργος του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνος που πέτυχε το γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα» γράφει η «Marca», που κάνει αναφορά στα γεγονότα που συνέβησαν όταν ο παίκτης έπαιζε στη Βιγιαρεάλ και κατέληξε να συλληφθεί κατηγορούμενος για επίθεση.

Στο ίδιο θέμα γίνεται αναφορά σε παλαιότερες δηλώσεις του Σεμέδο σχετικά με τις… δικαστικές περιπέτειές του, αλλά και σε όσα έχει πει ο Μαρτίνς γι΄αυτόν.

«Η εξαιρετική απόδοση του Ρούμπεν Σεμέδο, τον κάνει να ακούγεται έντονα για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά από τις χειρότερες στιγμές του, ο Ρούμπεν κατάφερε να γίνει ξανά γνωστός για αυτό που κάνει στο γήπεδο» καταλήγει το θέμα της «Marca».

Διαβάστε επίσης

Back to top button