Uncategorized

Ιγκουαΐν: “Σωστή επιλογή η Γιουβέντους”

Αμετανόητος…ως προς την απόφαση να αφήσει τη Νάπολι για να μεταγραφεί στη Γιουβέντους, δήλωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό περιοδικό.

Ο Αργεντινός επιθετικός που είχε γίνει είδωλο στους “παρτενοπέι” μετά από 3 σεζόν στην ομάδα, έκανε το…παράτολμο βήμα το 2016 και φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια μεταγραφή που συζητήθηκε σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Εξαιτίας αυτής του της επιλογής ο Αργεντινός μετατράπηκε εν μια νυκτί από ήρωας σε…persona non grata για τους φιλάθλους της Νάπολι, που δεν του συγχώρησαν ποτέ τη μεταγραφή στη μισητή αντίπαλο.

Κοιτώντας πίσω ο  Ιγκουαΐν δεν μετανιώνει για την επιλογή του αλλά τη θεωρεί σωστή για την καριέρα του, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό “So Footabout”. Το να φύγω από τη Νάπολι δεν ήταν μία εύκολη επιλογή αλλά είμαι περήφανος και χαρούμενος που την πήρα, καθώς βρέθηκα σε έναν τελικό Champions League», τόνισε ο έμπειρος επιθετικός ενώ αναφερόμενος στους εχθρούς που δημιούργησε εξαιτίας της φυγής του από τη Νάπολι, ανέφερε:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δίκιο: οι εχθροί στο ποδόσφαιρο, σε κάνουν καλύτερο ποδοσφαιριστή. Όταν ήμουν στη Νάπολι ο (προπονητής) Σάρι έλεγε ότι ήμουν τεμπέλης, ήθελε να βάζω όσα γκολ βάζει ο Ρονάλντο και ο Μέσι. Πάντως είχε ένα δίκιο. Μάλιστα μετά από αυτό πέτυχα 36 γκολ σε μία σεζόν», 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button