Άλλα αθλήματα

Ανακοινώθηκε επίσημα το F1 2020 videogame

Από την Codemasters και με πολλές βελτιώσεις και αλλαγές

Η Codemasters ανακοίνωσε ότι το F1 2020, το επίσημο videogame του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula One 2020 της FIA θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 για το PlayStation 4, το Xbox One, τα PCs και, για πρώτη φορά, την υπηρεσία Google Stadia.

Τη σεζόν όπου ο Lewis Hamilton μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ των επτά Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, η Codemasters τιμά την καριέρα του τωρινού κατόχου αυτού του ρεκόρ με την Michael Schumacher Deluxe Edition που θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο στους κατόχους της και θα τρεις ημέρες νωρίτερα πρόσβαση σε αυτό.

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.

Σε μια σειρά από πρωτιές για τη σειρά F1, το F1 2020 προσφέρει το «My Team». Αυτό το σημαντικό, νέο game mode επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα F1 και να πάρουν θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες για το 2020, προσφέροντας μια νέα εμπειρία οδηγού-μάνατζερ και μια μοναδική ματιά στον κόσμο της F1.

Το My Team και το καθιερωμένο και αναγνωρισμένο από το κοινό και τους παίκτες Career mode θα προσφέρουν στους παίκτες περισσότερη ευελιξία με την επιλογή τριών χρονικών διαρκειών. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην ολοκληρωμένη σεζόν των 22 αγώνων και στις πιο σύντομες σεζόν των 10 και 16 αγώνων, στους οποίους περιλαμβάνονται πλέον το Hanoi Circuit και το Circuit Zandvoort.

Όσοι είναι πιο κοινωνικοί θα λατρέψουν την επιστροφή του split-screen για δύο παίκτες, μαζί με μια σειρά νέων επιλογών, ειδικά σχεδιασμένων για νέους παίκτες, που προσαρμόζουν τη δυσκολία του F1 ώστε αυτή να ανταποκρίνεται στις ικανότητες τους. Τα modes αυτά προστίθενται στον βασικό κορμό των αγώνων F1 και F2 που παραμένουν το ίδιο δύσκολα όπως πάντα για εκείνους που αγαπούν την ένταση της εξομοίωσης στους αγώνες.

Όσοι αποκτήσουν το F1 2020 Deluxe Schumacher Edition θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν στον ρόλο του θρυλικού Γερμανού οδηγού Michael Schumacher με τέσσερα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα του. Οι παίκτες θα αποκτήσουν επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει θεματικά αυτοκόλλητα για το αυτοκίνητο και αντικείμενα παραμετροποίησης του οδηγού, αλλά και ένα μοναδικό στο είδος του πανηγυρισμό στο βάθρο. Τα τέσσερα αυτοκίνητα που περιλαμβάνονται στο F1 2020 Deluxe Schumacher Edition είναι τα εξής:

• 1991: Jordan 191
• 1994: Benetton B194
• 1995: Benetton B195
• 2000: Ferrari F1-2000

Επιπλέον, τιμώντας την Εβδομηκοστή Επέτειο της ίδιας της Formula 1, όσοι προ-παραγγείλουν ή αγοράσουν τη Schumacher Deluxe Edition ή την F1 2020: F1 Seventy Edition θα αποκτήσουν ένα αποκλειστικό σετ αντικειμένων για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα καταστήματα θα προσφέρουν επίσης ένα Limited Edition F1 2020 Steelbook.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button