Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ορίστηκε επιτροπή στην Super League 2 – Θετικές οι ομάδες σε αναδιάρθωση υπό προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2 χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση, με τις ομάδες, πάντως, να ορίζουν επταμελής επιτροπή που θα κάνει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς.

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League 2.

Στην τηλεδιάσκεψη που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, από τις 14:00 μέχρι περίπου τις 16:00, οι συμμετέχοντες δεν κατέληξαν σε κάποια απόφαση ή αποτέλεσμα και θα περιμένουν το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την άρση των μέτρων, όπως και τις θέσεις της UEFA και της ΕΠΟ για να πάρουν αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, ορίστηκε επταμελή επιτροπή την οποία αποτελεούν οι Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Ιάλυσος και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και η δουλειά της θα είναι να κάνει την οικονομική αποτίμηση του κορωνοϊού, ώστε να έχουν δεδομένα στα χέρια τους και στη συνέχεια να κάνουν συναντήσεις με ΕΠΟ, ΠΣΑΠ και Αυγενάκη για την επόμενη ημέρα.

Όσον αφορά το σενάριο της αναδιάρθρωσης που παίζει αρκετά τελευταία και άφησε μεταξύ άλλων και ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης να εννοηθεί, οι ομάδες δείχνουν θετικές στο σενάριο αρκεί να υπάρξει συζήτηση για αυτό, αλλά και η ανάλογη οικονομική κάλυψη από την Πολιτεία προς τους συλλόγους σε βάθος τριετίας.

Τέλος, άπαντες συμφώνησαν πως προέχει η υγεία όλων όσων συμμετέχουν και πως δεν θέλουν να ξεκινήσουν να παίζουν, να υπάρξει κρούσμα και να μπει ξανά λουκέτο στο πρωτάθλημα. Κάτι για το οποίο θα μιλήσουν με τα αρμόδια όργανα και τις επιστημονικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button