Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με ενισχυμένη πλειοψηφία οι αλλαγές στους κανονισμούς και τις προκηρύξεις

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην δυνατότητα τροποποίησης κανονισμών και προκηρύξεων αθλητικών διοργανώσεων με άμεση ισχύ.

Στη Βουλή συζητείται σήμερα η τροποποίηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που δίνει στις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις τη δυνατότητα τροποποίησης κανονισμών και προκηρύξεων αθλητικών διοργανώσεων με άμεση ισχύ, λόγω κορωνοϊού.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού είναι ότι η όποια απόφαση παρθεί από τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών ή των Λιγκών, θα πρέπει να γίνει με ενισχυμένη πλειοψηφία (3/4).

Να σημειωθεί ότι όπως αποφασίστηκε, οι αποφάσεις αυτές δεν θα χρειάζονται έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να αποφασιστεί ακόμη και αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων.

Επίσης, με άλλη τροποποίηση ρυθμίζεται η μεταβατική λειτουργία του ΕΣΚΑΝ, από την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος της μετατροπής του σε ΕΟΚΑΝ έως ότου και να διαπιστωθεί η λειτουργική ετοιμότητα του ΕΟΚΑΝ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button