Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αλαφούζος: «4 εκ. πρέπει να βάλω τον επόμενο μήνα, δεν μπορώ να περιμένω»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε στους συνεργάτες του τι είπε στον Γιαννακόπουλο.

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει τις συζητήσεις που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του για το θέμα με τον Πιεμπονγκσάντ αλλά και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πρόταση του Γιαννακόπουλου ήταν άμεσα 4 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ για το μάνατζμεντ και να περιμένουν τις εξελίξεις για το Athens Alive.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, πάνω σε αυτή την πρόταση, ο Αλαφούζος είπε στους συνεργάτες του το εξής: “Εγώ του είπα ότι 4 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί να βάλω για τον Παναθηναϊκό μόνο τον επόμενο μήνα. Και ότι θα ήθελα να τη δώσω σε έναν Έλληνα επιχειρηματία, όμως δεν μπορώ να περιμένω τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ, γιατί, για να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, θα χρειαστούν χρόνια”.

Επίσης, ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Γιαννακόπουλου, επειδή ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ δημοσιοποίησε στο Instagram τις συνομιλίες τους. Ο Αλαφούζος φέρεται να έλεγε ότι στο πρώτο ραντεβού ο Γιαννακόπουλος δεν του έκανε συγκεκριμένη πρόταση, ενώ στο δεύτερο του έκανε προσφορά με την προϋπόθεση να προχωρήσει το καλοκαίρι το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Για την υπόθεση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πιεμπονγκσάντ, ο Αλαφούζος έλεγε στους συνεργάτες του, σύμφωνα με τη LIVE SPORT, πως “έχουμε φτάσει σε πολύ καλό σημείο και αυτό που απομένει, με τα σημερινά δεδομένα, είναι να υλοποιηθεί μια σχετικά σύνθετη συμφωνία”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button