Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος: «Ακόμα 7-8 μεταγραφές ο Βόλος» – «Πρώτη» με 20 παίκτες

Ο Βόλος έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν και ο Αχιλλέας Μπέος προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Βόλος έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν και ο Αχιλλέας Μπέος προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Η νέα χρονιά άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας στον Βόλο, με τον καθιερωμένο αγιασμό στο Πανθεσσαλικό και την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου και των συνεργατών του.

Το παρών έδωσαν 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 5 είναι οι νεοαποκτηθέντες Ιβάν Κόστιτς, Γιώργος Μύγας, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Ντομινίκ Κρούζλιακ και Παναγιώτης Μωραΐτης.

Παράλληλα, συμμετείχαν από την κ19 οι Αλέξανδρος Παπαθανασίου, Θανάσης Νταβλαμάνος, Έντλιρ Νταϊλιάνι, καθώς και οι Συμεών Παπαδόπουλος, Στάθης Τάχατος, Θανάσης Τριανταφύλλου, Κυριάκος Ασλανίδης, Χρήστος Σιέλης, Αντόνιο Λούνα, Δημήτρης Μεταξάς, Τάσος Τσοκάνης, Ζαν Μπαριέντος, Σαράντης Τσελεμπάκης, Έντσο Γκάγκι, και Μίλος Ντέλετιτς. Ο Νικολάι Άλχο έχει άδεια, καθώς είχε μέχρι πρόσφατα υποχρεώσεις με την εθνική Φινλανδίας και θα ενσωματωθεί με την ομάδα τις προσεχείς μέρες.

Απόντες ήταν οι Οικονομόπουλος, Πίρινεν, που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, μιλώντας για το πλάνο του Βόλου να αναδείξει νέα ταλέντα, τονίζοντας παράλληλα πως θα γίνουν ακόμα 7-8 μεταγραφές το επόμενο δεκαήμερο. Αναλυτικά, είπε:

«Να ξεκινήσω από αυτό που είπε ο πάτερ. Έχουμε, τόνισε, δύο ομάδες. Η μία που θα παίξει… μπάλα τον Οκτώβριο, εννοώντας τη δημοτική ομάδα, η οποία θα κατέβει στις εκλογές και η άλλη αυτή που θα τη δούμε να αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο. Άλλη ομάδα η μία, διαφορετική η άλλη. Δεν μπερδεύουμε τα πράγματα. Είμαστε εδώ και αναφερόμαστε στην ομάδα, η οποία αρχίζει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Να ευχηθούμε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και αγωνιστικότητα. Αρχίζουμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα και πολλά από αυτά θα τα υλοποιήσουμε.

Μη νομίζετε ότι αυτά τα όνειρα στηρίζονται πάνω στους φιλάθλους. Εμείς εσάς τους λίγους θέλουμε και είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν βασίζεται η ομάδα σε 100-200 οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια. Δεν τους θέλουμε αυτούς.

Δημιουργούμε μια νέα γενιά φιλάθλων, με νέα παιδιά. Μπορείτε να δείτε σ’ αυτή την πόλη ποιος έχει τους περισσότερους φιλάθλους, ξεκινώντας από τα παιδιά της Ακαδημίας και την οργάνωση που υπάρχει. Θα καταλάβετε πολλά πράγματα σε ένα με δύο χρόνια. Έτσι θα πορευτούμε. Οι Αμερικάνοι λένε step by step, δηλαδή βήμα-βήμα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον, γιατί έχει δίπλα της ανθρώπους, που τη νοιάζονται και την αγαπούν. Ξέρουμε να κάνουμε τις επιλογές.

Ως εκ τούτου ξεκινάμε σήμερα και η ομάδα σε 10 μέρες θα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφές. Θα αποκτηθούν επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές. Οι συζητήσεις με πολλούς παίκτες είναι σε καλό δρόμο. Απλά ψάχνουμε για να πάρουμε τους καλύτερους και να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κοιτάμε τους αντιπάλους στα μάτια. Καλή χρονιά να έχουμε και μετά το τέλος της προετοιμασίας όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς. Ο Θεός να είναι δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button