Άλλα αθλήματα

Βόμβα στην Ferrari: Σκέφτεται να να αποχωρήσει από την F1 ο Φέτελ!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν!

Βόμβα στη Ferrari! Μετά το Grand Prix του Μονακό ακούγονται έντονα φήμες πως ο πρώτος πιλότος της Scuderia και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Μετά από πέντε χρόνια στην ιταλική ομάδα ο Γερμανός δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το 5ο του πρωτάθλημα και πρώτο της Ferrari μετά το 2007 με τον Κίμι Ράικονεν. Με τον Λεκλέρκ φέτος να είναι σε καλύτερη φόρμα στην πρώτη του σεζόν.

Η καλύτερή του σεζόν μάλιστα ήταν πέρσι που ήταν μπροστά από τον Χάμιλτον για αρκετούς αγώνες αλλά στο τέλος, έχασε τον τίτλο με 80 βαθμούς διαφορά, ενώ φέτος οι δύο πιλότοι της Mercedes είναι σε… άλλο κόσμο.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ της F1 Τζο Σάγουαρντ ανέφερε:

«Η πιο σοκαριστική φήμη που άρχισε να διαδίδεται στο Μονακό, έλεγε πως ο Φέτελ σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, σε ηλικία 31 ετών. Έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα με την Ρεντ Μπουλ από το 2010 έως το 2013, προσπάθησε να επαναφέρει την Φεράρι στις επιτυχίες, έκανε όμως μερικά σοβαρά λάθη και τώρα δέχεται πίεση.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι νεότερος και έχει μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης από τον Γερμανό. Αυτή η απόφαση θα μοιάζει με εκείνη του Νίκο Ρόσμπεργκ, που έφυγε από την Φόρμουλα 1 έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2016. Το μεγαλύτερο ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Φέτελ. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Σέρζιο Πέρεζ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Ρομέν Γκροσζάν, Βαλτέρι Μπότας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button