Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σάρι: «Θα μείνει ο Γουίλιαν»

Την βεβαιότητά του για παραμονή του Γουίλιαν στην Τσέλσι, εξέφρασε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο προπονητής του συλλόγου Μαουρίτσιο Σάρι.

Σε δημοσίευμα της «Mail Online», φιλοξενούνται δηλώσεις του Ιταλού προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, στις οποίες κάνει αναφορά στο περιβόητο θέμα της παραμονής του Γουίλιαν στο ρόστερ της ομάδας και την νέα σεζόν.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, ο 59χρονος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου και την νέα αγωνιστική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, στην διάρκεια των δηλώσεών του προς τους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε χαρούμενος για την υπόθεση Γουίλιαν ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι, «Είμαι χαρούμενος, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Γουίλιαν και ότι θα παραμείνει στην Τσέλσι. Είμαι βέβαιος».

Επιπλέον, ανέφερε ότι χτες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αναφορικά με την καθυστερημένη άφιξή του στις υποχρεώσεις της ομάδας, δίχως όμως να γίνει αναφορά στο μέλλον του.

Πάντως, όπως χαρακτήρισε ο Μαουρίτσιο Σάρι, «ήταν μια πολύ θετική συζήτηση».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Σάρι δεν έκρυψε το γεγονός ότι βρήκε περίεργη και ενοχλητική την κίνηση του Γουίλιαν να μην ενημερώσει την ομάδα για το θέμα της καθυστέρησης ένταξής του, στις προπονήσεις της Τσέλσι.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο θέμα του Τιμπό Κουρτουά, με τον ίδιον να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει κάτι αυτήν την στιγμή για το μέλλον του Βέλγου τερματοφύλακα και επισήμανε ότι είναι θέμα της διοίκησης και ειδικά του ίδιου του 26χρονου ποδοσφαιριστή αν θα συνεχίσει στην Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button