ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τελειώνει του Μούλα – Πιέζει για Λόνγκο η Μάλαγα

Σε μεταγραφικό οργασμό μπαίνει αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΣ Λαμία, με τις αποδεσμεύσεις να ξεκαθαρίζουν, έχοντας ήδη ξεκινήσει με τον Αλεξάντρ Πάβλοβετς και να ακολουθεί η ενίσχυση!

Σε μεταγραφικό οργασμό μπαίνει αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΣ Λαμία, με τις αποδεσμεύσεις να ξεκαθαρίζουν, έχοντας ήδη ξεκινήσει με τον Αλεξάντρ Πάβλοβετς και να ακολουθεί η ενίσχυση!

Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά ο ΠΑΣ Λαμία έχει τόσο γεμάτο ρόστερ με αποτέλεσμα 22 Ιανουαρίου να μην έχει πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή. Ούτως ή άλλως έχουμε τονίσει πολλές φορές πως για να υπάρξει ενίσχυση θα πρέπει να “αδειάσει” το ροστερ από ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Η αρχή έγινε με τον Πάβλοβετς και ακολουθούν οι επόμενοι!

Για τους Σαμουέλε Λόνγκο και Άλεξ Μούλα τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Και οι δύο δεν υπολογίζονται και έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα.

Για τον Ιταλό έχουν ενδιαφερθεί Λα Κορούνια και Μάλαγα, ο ίδιος περιμένει κάτι καλύτερο από ανώτερη κατηγορία, με τη 2η να εντείνει τις προσπάθειές της για να τον αποκτήσει. Μεταγραφικά κάλυψε το κενό της στα εξτρέμ με τον Νταβίντ Φερέιρο κατόπιν εισήγησης του προπονητή Σέρχιο Πελισέρ και μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιβηρική, αναμένεται να κάνει ρελάνς για να ντύσει στα χρώματα της ομάδας τον Ιταλό φορ, στη προσπάθεια για άνοδο στην La Liga 2!

Πιο ξεκάθαρα φαίνεται να είναι τα πράγματα στη περίπτωση του Άλεξ Μούλα! Ο Ισπανός, παρουσιάζεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Ταραγόνα που επίσης παλεύει για την άνοδο στη La Liga 2 και μάλιστα, κατά μία πληροφορία αύριο ή το αργότερο μεθαύριο αναχωρεί από Λαμία με προορισμό την Ισπανία ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του εκεί.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button