Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δάρας: «Παραιτούμαι, πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ»

Ο Χρ. Δάρας υπέρβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Super League, χαρακτηρίζοντας πραξικοπηματική την κίνηση της ΕΠΟ να απορρίψει το αίτημα της Λίγκας για τις αδειοδοτήσεις.

Οργή Δάρα για την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου έκανε γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Super League, έπειτα από την απόφαση της Ομοσπονδίας να απορρίψει το αίτημα της Λίγκας για τις ομάδες χωρίς αδειοδότηση. Κάνοντας λόγο για πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια.

Η δήλωση του Χρήστου Δάρα

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ και να θεσπίσει ως ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ την αφαίρεση 3 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών, παρά και την σύσταση του υπεύθυνου αδειοδότησης να μην ισχύσει για φέτος η αφαίρεση βαθμών, επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την διοργανώτρια των πρωταθληματων και των αποφάσεων της.

Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, διαμαρτυρόμενος για την πραξικοπιματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ, η οποία για πρώτη φορά αγνόησε τη σχετική εισήγηση της Σούπερ Λιγκ την οποία διαβίβασε ο πρόεδρος της.

Τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά πλειοψηφία στη Σούπερ Λιγκ δεν παίζουν κανένα ρόλο για την ΕΠΟ και εντός μισής ώρας αλλάζουν. Προφανώς πρόκειται για κατευθυνόμενες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button