Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο χειρουργείο ο Σιλιγαρδάκης!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία θα χειρουργηθεί μετά τον τραυματισμό που είχε.

Στο χειρουργείο μπήκε ο Χάρης Σιλιγαρδάκης, ύστερα από τον βαρύ τραυματισμό που αποκόμισε στη δεύτερη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του  Κυπέλλου Ευβοίας, με την Αρτάκη.

Ο ποδοσφαιριστής του Ταμυναϊκού υπέστη ρήξη χιαστού και σήμερα θα χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Το Δ.Σ. της ομάδος του Αλιβερίου ανάρτησε ανακοίνωση, που εύχεται στον άτυχο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση, ενώ υπόσχεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό τόσο του Σιλιγαρδάκη, όσο και του Αποστόλη Φυσσαράκη, που κι αυτός αντιμετωπίζει τον ίδιο τραυματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ταμυναϊκού:

“Στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών,χειρουργείται την Πέμπτη 25/01/2018, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας,Σιλιγαρδάκης Χ. μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο γήπεδο της Αρτάκης,κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου Ευβοίας με την ομωνυμη ομάδα.

Πρόκειται για τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας την φετινή περίοδο,καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Φυσαράκη Α.,επίσης με ρήξη χιαστού.
Η διοίκηση του Φ.Σ ΤΑΜΥΝΑ’Ι’ΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ θα, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των 2 ποδοσφαιριστών,παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια,μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους.

Η διοίκηση,οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Φ.Σ ΤΑΜΥΝΑ’Ι’ΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ,τους εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button