Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα συγχαρητήρια του Βαλμπουενά στον Μπενζεμά για τη «Χρυσή Μπάλα» (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ερωτήθηκε για τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε ο Καρίμ Μπενζεμά και παρά την πολύκροτη υπόθεση «sextape», ο άσος του Ολυμπιακού συνεχάρη τον σταρ της Ρεάλ και τόνισε ότι δικαιωματικά βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. #slgr #olympiacosfc #Valbuena #Benzema

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ερωτήθηκε για τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε ο Καρίμ Μπενζεμά και παρά την πολύκροτη υπόθεση «sextape», ο άσος του Ολυμπιακού συνεχάρη τον σταρ της Ρεάλ και τόνισε ότι δικαιωματικά βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η δικαστική διαμάχη των Καρίμ Μπενζεμά – Ματιέ Βαλμπουενά κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια, με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να κρίνεται ένοχος για τον εκβιασμό του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Παρά την πολύκροτη υπόθεση, ο 37χρονος είχε χρίσει τον έμπειρο επιθετικό ως το φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και μετά την απονομή του βραβείου τον συνεχάρη και έκρινε «δίκαιη» την κατάκτηση.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από το «90 Football» ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναγνώρισε την εξαιρετική σεζόν του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας και τον συνεχάρη:

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, το αξίζει. Στη ζωή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Πάντα ήξερα πώς να ξεχωρίζω το ποδόσφαιρο από το εξωαγωνιστικό. Είχε μια καταπληκτική σεζόν. Όταν παίζεις σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης τόσα χρόνια και αποδίδεις καλά, δεν θα ήταν αντικειμενικό εκ μέρους μου να πω ότι δεν το αξίζει. Έχει περάσει καιρός από τη Χρυσή Μπάλα, δεν υπήρχε πολύ σασπένς».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button