Συνεχίζει στους Κλίπερς ο Λέοναρντ
Έδεσε… άγκυρα στους Κλίπερς ο Καουάι Λέοναρντ. Στα 176.3 εκατ. δολάρια οι συνολικές απολαβές του 30χρονου άσου από το νέο του συμβόλαιο.

Έδεσε… άγκυρα στους Κλίπερς ο Καουάι Λέοναρντ. Στα 176.3 εκατ. δολάρια οι συνολικές απολαβές του 30χρονου άσου από το νέο του συμβόλαιο.
Είναι πλέον οριστικό: Παραμένει στους Κλίπερς με νέο συμβόλαιο ο Λέοναρντ!
Νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ, υπέγραψε με την ομάδα του Λος Άντζελες ο 30χρονος άσος, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 176.3 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια εξέλιξη την οποία είχαν προαναγγείλει τα Μέσα από τις ΗΠΑ και η οποία επιβεβαιώθηκε σήμερα επισήμως.
Ο πρώην άσος των Σπερς και Ράπτορς θα αργήσει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν με την ομάδα του Λος Άντζελες, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από τη μερική ρήξη του χιαστού, την οποία αποκόμισε τη φετινή σεζόν και εκτιμάται ότι θα χάσει σημαντικό μέρος της επόμενης.
Continuing our journey together.
We have officially re-signed @kawhileonard. pic.twitter.com/cqjChAR0ZT
— LA Clippers (@LAClippers) August 12, 2021
πηγή: bwinSport-FM