Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Β’ γύρος αντιπαράθεσης στη Λίγκα: «Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Τζήλου και τα στημένα»!

Δεύτερο γύρο αντιπαράθεσης ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, για να εισπράξει... πληρωμένη απάντηση από τον Μάκη Γκαγκάτση αναφορικά με την υπόθεση που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Δεν πέφτουν οι τόνοι στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, με τον ισχυρό άνδρα των “ερυθρολεύκων” που ξεκίνησε τα “πυρά” εναντίον του ΠΑΟΚ, να επιμένει στο κλίμα πόλωσης.

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης κι αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ, ενώ αρνητικός δεν ήταν ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε:

«Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Τα λόγια του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών δεν έμειναν αναπάντητα ούτε αυτή τη φορά από τον Μάκη Γκαγκάτση, που είπε: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζηλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε επειδή το 2015 αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κ Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε 2ο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button